BBQ fulgi de ovăz fleică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați friptura de ovăz la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ouă, cârnați ușori cu aromă de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cel mai bun BBQ fleică, Pâine de carne la grătar cu fulgi de ovăz, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă carnea de vită măcinată, cârnații, ceapa, morcovii, amestecul de supă de ceapă, zahărul brun, ouăle și sosul de grătar împreună într-un bol mare de amestecare până se combină bine. Amestecați suficient ovăz pentru a face amestecul să se țină împreună-puteți folosi până la 2 căni de ovăz. Împărțiți amestecul în jumătate și lingurați în 2 tigăi de pâine de 9x5 inci.
Așezați 3 fâșii de slănină pe drumul lung pe fiecare pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne nu mai este roz la mijloc și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră.