Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați friptura de ovăz la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 406 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 39 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ouă, cârnați ușori cu aromă de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cel mai bun BBQ fleică, Pâine de carne la grătar cu fulgi de ovăz, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă carnea de vită măcinată, cârnații, ceapa, morcovii, amestecul de supă de ceapă, zahărul brun, ouăle și sosul de grătar împreună într-un bol mare de amestecare până se combină bine. Amestecați suficient ovăz pentru a face amestecul să se țină împreună-puteți folosi până la 2 căni de ovăz. Împărțiți amestecul în jumătate și lingurați în 2 tigăi de pâine de 9x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Zahăr Brun
Carne De Vită Măcinată
Morcov
Cârnați
Ceapă
Ouă
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Pâine Pan
3
Așezați 3 fâșii de slănină pe drumul lung pe fiecare pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne nu mai este roz la mijloc și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră.