BBQ Burger de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1407 calorii. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cheddar wisconsin, roșii, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Burgerul De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea de porc trasă de grătar cu sosul de grătar și încălziți într-o tigaie mică la foc mediu, asigurându-vă că nu ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Pentru a pregăti chiftelele, presărați carnea de vită măcinată cu 1 lingură de sare și 1 lingură de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se amestecă bine. Împărțiți carnea de vită în 4 burgeri pentru a crea burgeri cu lățimea de 5 inci, chiar. Nu se amestecă peste sau strivi, pentru că acest lucru va face burgeri să fie greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Pentru a găti burgerii, tocați grăsimea de slănină pe un grătar fierbinte plat sau într-o tigaie sotată la foc mediu-mare. Odată ce grăsimea de slănină este fierbinte, adăugați burgerii și gătiți timp de 4 minute pe prima parte, apoi răsturnați și repetați gătitul. Acest lucru ar trebui să producă un burger mediu. Pentru o temperatură mai mare de gătit, terminați într-un cuptor de 400 grade F la temperatura dorită. Odată gătit la temperatura dorită, acoperiți cu carnea de porc la grătar și o felie de brânză. Se lasă să se topească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Polonic
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
5
În acest timp, întindeți untul pe chifle. Apoi așezați partea cu unt pe vârful plat sau în tigaie pentru a rumeni untul; acest lucru va crea pâine "sigilată" pentru a construi burgerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Începeți asamblarea burgerului. Scoateți chiflele de pe grătar și așezați 1/4 cană slaw pe fiecare chiflă de fund gătită, apoi o felie de roșii, 2 cepe roșii și patty de burger. Terminați cu cocul de sus. Un bivol poate fi plasat pentru a ține burgerul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu Muștar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pentru a pregăti carnea de porc, Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. apoi presărați carnea de porc cu condimentul Cajun și puneți-o într-o caserolă adâncă de 6 inci sau un vas de prăjire. Apoi, adăugați stocul, oțetul și legumele. Se acoperă cu folie și se introduce în cuptor timp de 3 ore. Odată gătit, scoateți carnea de porc și lăsați să se răcească. Apoi alegeți sau tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-un castron, amestecați împreună ketchup-ul, muștarul, sosul Worcestershire, zahărul, oțetul și condimentele. Apoi, într-o cratiță mică la foc mic, gătiți timp de 10 până la 12 minute pentru a amesteca aromele, amestecând pe tot parcursul. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și țineți-l. Sosul BBQ produce 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie