Reteta BBQ Burgers " stilul Jibarito este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 45. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, cremă knudsen, salată verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, Jibarito, și Jamon Jibarito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă smântână și usturoi; acoperi. Dați la frigider până când este gata de utilizare. Între timp, amestecați carnea, ceapa și sosul de grătar. Formați în șase ovale groase de 1/2 inch, de aproximativ 6 inci lungime; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Gatiti plantanele in 1 lingura. din pansament în tigaie mare la foc mediu 3 până la 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1 Lingură. pansament la tigaie. Întoarceți plantanele; acoperi. Gatiti inca 3 pana la 4 min. sau până se înmoaie și se rumenesc ușor pe ambele părți. Folosiți lingura cu fante pentru a transfera pătlaginele pe o suprafață de lucru; aplatizați, unul câte unul, cu o tăietură mică la grosimea de 1/4 inch. Lucrând în loturi, încălziți 1 lingură. de pansament în tigaie, întoarceți 3 până la 4 pătlagine turtite în tigaie; gatiti 1 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați cu plantanele rămase, folosind mai mult pansament, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, încălziți 1 lingură. a pansamentului în tigaie mare la foc mediu. Gatiti prajiturile in loturi de 3 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până la fiert (165F).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți burgerii din tigaie. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 1 din jumătățile de pătlagină, tăiate cu fața în sus, pe fiecare dintre cele șase farfurii de servire; se întinde cu amestec de smântână. Completați fiecare cu 1 dintre burgeri, 1/4 cană de salată mărunțită , 1 felie de roșii, aproximativ 2 linguri. din brânza mărunțită și a doua jumătate plantain.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat