BBC copii în nevoie de globuri
BBC Children in Need cupcakes este o garnitură Americană. Această rețetă face 12 porții cu 278 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul auriu, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu făină de nucă de cocos cu fasole de vanilie și învățarea copiilor despre bunătate, BBC bea, și BBC băutură înghețată / Bailey ' s Banana Colada.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Căptușiți o formă de brioșă cu 12 găuri cu cutii de hârtie.
Se amestecă făina, zaharurile, praful de copt și coaja. Într-un alt bol, bateți ouăle, apoi amestecați smântâna, vanilia și untul și turnați în ingredientele uscate. Se amestecă pentru a se amesteca, dar dont overbeat. Lingură în cutii.
Coaceți timp de 25 de minute. Se lasă să se răcească în cutie timp de 5 minute, apoi se întoarce și se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Pentru designul caramel springs de Jean-Christophe Novelli. Încălziți ușor 175g zahăr tos și 1 lingură de glucoză lichidă într-o tigaie grea pentru a forma un caramel.
Se toarnă o băltoacă mică pe hârtie rezistentă la grăsime. Când este rece, zdrobiți aproximativ. Răciți restul până când caramelul cade în fire lungi dintr-o lingură, apoi răsuciți firele în jurul unui oțel ascuțit cu cuțit și alunecați pentru a face arcuri. Dacă caramelul devine prea tare, reîncălziți ușor. Folosind o furculiță, înmuiați 36 de alune în caramel. Se răcește pe pergament de copt. Bateți ușor 170 ml cremă dublă și pliați în niște caramel zdrobit.
Tăiați cercurile din centrul fiecărui tort și tăiați-le în jumătate. Umpleți centrele cu smântână, lipiți-le în cercurile înjumătățite, praf cu zahăr glazură și acoperiți cu nuci și arcuri caramel.
Pentru designul de popcorn cu unt de arahide și jeleu de Marcus Wareing. Bateți ușor 170 ml cremă dublă cu 1 lingură de zahăr glazură, apoi amestecați 1 lingură de unt de arahide.
Încălziți 150 ml smântână dublă și 4 lingurițe zahăr tos doar până la fierbere, scoateți focul și amestecați 85 g ciocolată neagră tocată mărunt și 1 lingură apă clocotită. Tăiați blaturile de tort.
Tăiați mici goluri din vârfuri, apoi acoperiți blaturile cu glazură de ciocolată. Lingurați dulceața de zmeură și crema de unt de arahide în goluri și întindeți ambele peste baze. Înlocuiți capacele și blatul cu floricele de caramel cumpărate din magazin.
Pentru designul pălăriei bucătarilor de Michel Roux Jnr. Topiți 175g ciocolată neagră. Desenați contururile pălăriei pe pergamentul de copt, apoi treceți peste linii cu ciocolată.
Întindeți mai multă ciocolată pentru a umple conturul. Lăsați să setați. Topiți 100g ciocolată albă, apoi folosiți o duză mică de scris pentru a lipi decorarea și bucătarul pe pălării.
Tăiați cercurile din glazura albă gata de rulat pentru a se potrivi prăjiturilor.
Ungeți blaturile de tort cu miere și așezați cercuri deasupra. Folosiți bile mici de glazură pentru a sprijini pălăriile deasupra.