Bază De Carne Sărată

Bază De Carne Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați baza de carne sărată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi îmbuteliat, ardei gras, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Carne Sărată, Pâine De Carne Sărată, și Pâine De Carne Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; se amestecă până se sfărâmă și nu mai este roz.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți amestecul; reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se amestecă sosul marinara, sarea și piperul; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute. Se răcește 10 minute. Lingurați aproximativ 4 căni fiecare din amestec în 2 pungi de plastic cu fermoar rezistent; congelați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
1
Încălziți 1 pachet (4 căni) bază de carne sărată, dezghețată, într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă 1 (14 1/2 uncie) de roșii tăiate cubulețe cu ierburi italiene, 1 (8 uncii) de sos de roșii, 1 linguriță de condimente italiene uscate și 1/2 linguriță de busuioc uscat. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Sos De RoșiiSos De Roșii
Busuioc UscatBusuioc Uscat
BazaBaza
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Serviți peste 12 uncii spaghete fierte fierbinți cu o salată verde aruncată și pâine cu usturoi. Face 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete FierteSpaghete Fierte
UsturoiUsturoi
PâinePâine
1
Încălziți 1 pachet (4 căni) bază de carne sărată, dezghețată, într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă 2 lingurițe de praf de chili și 1 linguriță de zahăr brun. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
BazaBaza
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Serviți pe chifle de hamburger cu chipsuri de cartofi și fructe proaspete. Face 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
1
Încălziți 1 pachet (4 căni) bază de carne sărată, dezghețată, într-un cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă 1 (14 1/2 uncie) roșii tăiate cubulețe, 2 lingurițe praf de chili, 2 lingurițe boia de ardei și 1 frunză de dafin. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă 4 căni de macaroane cu cot fierte la cald; gatiti inca 5 minute. Se acoperă cu smântână și ceapă verde feliată. Face 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Cot FierteMacaroane Cot Fierte
Conserve De Roșii Tăiate CubulețeConserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Praf De ChiliPraf De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BazaBaza
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista