BaumKuchen
BaumKuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 554 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Baumkuchen ... Regele prăjiturilor!.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci.
Așezați o foaie de hârtie pergament în partea de jos. Ungeți pergamentul și făinați întreaga tigaie. Poziționați raftul cuptorului la cel mai scăzut nivel și preîncălziți broilerul.
Într-un castron mare, cremați untul sau margarina până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați pasta de migdale în bucăți mici; bate până se omogenizează.
Adăugați zahărul cofetarilor, amidonul de porumb, vanilia și sarea. Bateți gălbenușurile pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până se omogenizează.
Într-un alt castron, bateți albușurile până la vârfuri moi.
Adăugați zahărul încet, continuând să bateți bezea până la vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți bezea în amestecul de gălbenușuri. Cernem făina peste asta și împăturim.
Puneți o cantitate mică de aluat pe pergamentul din tigaia de copt. Cu o perie de patiserie, vopsiți aluatul. Doriți să acoperiți complet hârtia, dar aveți un strat subțire.
Așezați sub broiler și gătiți până se rumenesc; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 până la 2 minute.
Ungeți un alt strat de aluat peste tort și puneți-l sub broiler. Continuați în acest fel până când se folosește tot aluatul. Se răcește complet. Întoarceți tortul din tigaie și tăiați marginile curate.
Într-un cazan dublu, combinați ciocolata și uleiul.
Se încălzește până când ciocolata este netedă. Cu o perie de patiserie, periați o parte a tortului tăiat cu puțină ciocolată. Nu-l face prea gros. Lăsați acest lucru să se întărească. Întoarceți tortul și periați cealaltă parte. Lăsați tortul să se stabilească.
Tăiați tortul în 6 benzi înguste, fiecare de aproximativ 1-1/2 inci lățime.
Periați părțile laterale și partea superioară cu glazura și lăsați să se fixeze. A se păstra la frigider, dar se servește la temperatura camerei.