BaumKuchen

BaumKuchen
BaumKuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 554 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr de cofetărie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Baumkuchen ... Regele prăjiturilor!.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați o foaie de hârtie pergament în partea de jos. Ungeți pergamentul și făinați întreaga tigaie. Poziționați raftul cuptorului la cel mai scăzut nivel și preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mare, cremați untul sau margarina până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați pasta de migdale în bucăți mici; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
5
Adăugați zahărul cofetarilor, amidonul de porumb, vanilia și sarea. Bateți gălbenușurile pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Într-un alt castron, bateți albușurile până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați zahărul încet, continuând să bateți bezea până la vârfuri rigide și lucioase. Îndoiți bezea în amestecul de gălbenușuri. Cernem făina peste asta și împăturim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
8
Puneți o cantitate mică de aluat pe pergamentul din tigaia de copt. Cu o perie de patiserie, vopsiți aluatul. Doriți să acoperiți complet hârtia, dar aveți un strat subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Așezați sub broiler și gătiți până se rumenesc; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Ungeți un alt strat de aluat peste tort și puneți-l sub broiler. Continuați în acest fel până când se folosește tot aluatul. Se răcește complet. Întoarceți tortul din tigaie și tăiați marginile curate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Într-un cazan dublu, combinați ciocolata și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
12
Se încălzește până când ciocolata este netedă. Cu o perie de patiserie, periați o parte a tortului tăiat cu puțină ciocolată. Nu-l face prea gros. Lăsați acest lucru să se întărească. Întoarceți tortul și periați cealaltă parte. Lăsați tortul să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
13
Tăiați tortul în 6 benzi înguste, fiecare de aproximativ 1-1/2 inci lățime.
14
Periați părțile laterale și partea superioară cu glazura și lăsați să se fixeze. A se păstra la frigider, dar se servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista