Rețeta dulce și tartă Vegan Granola Bar poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 152 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 39 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, bicarbonat de sodiu, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Bar de Granola II, Bar de Granola II, și Barul Granola Al Tuturor Preferatelor Tale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 7x11 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Amestecați ovăzul, chipsurile de ciocolată, făina, nectarul de agave, cireșele, sosul de mere, migdalele, nuca de cocos, semințele de floarea soarelui, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și extractul de vanilie împreună într-un castron mare. Apăsați ușor amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Semințe De Floarea Soarelui
Extract De Vanilie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Sos De Mere
Cireșe
Migdale
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Tigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 18 până la 20 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a tăia în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați barele să se răcească complet înainte de a le scoate din tigaie.