Batoanele pufoase cu dovleac cu stafide durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 176 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și luați praf de copt, extract de portocale, stropi de decorator și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt batoanele cu dovleac cu glazură pufoasă cu cremă de brânză, batoanele cu stafide cu dovleac și batoanele cu stafide cu dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bate zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorator Stropi, Optional
Decorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Decorator Stropi
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorator Stropi, Optional
3
Adăugați dovleac; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorator Stropi, Optional
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și condimentele; se adauga treptat la amestecul de dovleac. Se amestecă nuca și stafidele acoperite cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De Inimă
(aroma Originala)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lorann Bucătărie Profesională®
5
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Coacem la 350 pentru 25-30 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru glazură, într-un bol mare, cremă untul, cremă de brânză și zahărul de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați lapte și extract de portocale; bate pana se omogenizeaza. Bare de îngheț. Decorați cu stropi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Glazura De Decor Maro
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!