Batoane Granola cu arahide și stafide

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la colecția dvs., Batoanele Granola cu arahide și stafide ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 15 cenți per porție , primești un mic dejun care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 102 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați unt, scorțișoară măcinată, ovăz de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane Granola cu unt de arahide și jeleu , Batoane Granola cu quinoa cu bucăți de ciocolată neagră și Batoane Granola cu mere și migdale de casă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie de copt cu ramă de 15 pe 10 inci cu folie și ungeți cu spray de gătit.
Amestecă într-un castron ovăzul, alunele, stafidele, semințele, scorțișoara, laptele condensat și untul.
Întindeți uniform pe tava de copt și coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute. Se răcește puțin, apoi se ridică foaia de copt folosind folia și se răsturnează pe o masă de tăiat. Desprindeți folia și tăiați-le în batoane. Înfășurați individual în folie de plastic.