Batoane Granola

Batoane Granola
Barele de Granola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână germeni de grâu, suc de mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Batoane Granola, Batoane Granola, și Cele Mai Bune Baruri Granola Vreodată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron, aruncați ovăzul cu uleiul de canola, untul topit și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți amestecul pe 2 foi de copt și prăjiți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute, agitând tigaia de două ori și asigurându-vă că nu ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți din cuptor și dați deoparte. Reduceți căldura la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-o cratiță medie, combinați zahărul brun, mierea, sucul de mere și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se încălzește amestecul încet, amestecând până când toate combinate. Se amestecă vanilia și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
8
Aruncați împreună ovăzul prăjit, cerealele de orez, germenii de grâu, nucile pecan și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
MigdaleMigdale
CerealeCereale
Nuci PecanNuci Pecan
OvăzOvăz
OrezOrez
9
Se toarnă amestecul de zahăr, amestecând în timp ce turnați. Aruncați pentru a combina; va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Apăsați în 1 foaie de copt (unsă bine cu unt) și coaceți până devin aurii, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Tăiați bucățile cu un cuțit ascuțit și scoateți din tigaie. Le puteți tăia cât sunt încă calde, dacă este mai ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
13
Scufundați barele de granola răcite direct în ciocolata topită, astfel încât partea superioară să fie simplă și partea inferioară să fie acoperită cu ciocolată. Setați pe pergament până când este setat, lipind în frigider pentru a grăbi acest lucru, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista