Granola Baruri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 531 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați făină, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 28%. Încercați Batoane Granola, Batoane Granola, și Cele Mai Bune Baruri Granola Vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un bol mixer combinați făina, 1/2 cană de scurtare și zahărul. Bateți la viteză mică până se sfărâmă. Apăsați amestecul în fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Tigaie
3
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați conservele, stafidele și bucățile de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Conservă
Stafide
5
Într-o cratiță combinați mierea și untul sau margarina. Gatiti si amestecati pana se topeste. Se amestecă ovăzul, nucile de cocos, migdalele și semințele de susan până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Unt
Migdale
Miere
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Răspândiți amestecul de conservare a zmeurii peste crusta fierbinte, amestecați amestecul de ovăz deasupra, răspândindu-se uniform pe marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc ușor.