Coconut Graham baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 54 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Turtle Graham Baruri, Batoane Mallow-Graham, și Oreo & Pb Cupa Golden Graham baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul. Apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Se coace la 350 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați nuca de cocos și laptele; răspândit peste crusta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Lapte
4
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, smântâna și untul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
7
Se întinde peste stratul de nucă de cocos. Se răcește înainte de tăiere.