Batoanele de vis cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Batoane De Vis Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Batoane De Vis Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Batoane de vis cu unt de arahide cu ciocolată pentru gustări delicioase.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mediu, se amestecă 1/2 cană zahăr brun și untul. Se amestecă 1 cană de făină. Apăsați în tigaie dreptunghiulară negrasă, 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ouăle, 1 cană de zahăr brun și vanilia. Se amestecă 2 linguri de făină, praful de copt și sarea. Se amestecă chipsuri de ciocolată semidulce și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Praf De Copt
Zahăr Brun
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți barele de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele glazurii de ciocolată la foc mic, amestecând continuu, până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Stropiți glazura peste barele răcite. Dați la frigider cel puțin 1 oră până când este ferm. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra la temperatura camerei.