Batoane de patiserie cu caise
Batoanele de patiserie cu caise ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 138 de calorii . Această rețetă servește 50 și costă 33 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați umplutură de caise, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Pernele de patiserie cu caise și ciocolată , tarta de foietaj cu caise și mure și tarta de caise cu zahăr brun și aluat de scorțișoară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile, 2 albușuri, laptele și vanilia; se adauga treptat in amestecul de pesmet, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Împărțiți în jumătate, făcând o porție puțin mai mare.
Întindeți o porțiune mai mare de aluat între două foi mari de hârtie cerată într-un format de 17 inchi. x 12 inchi. dreptunghi.
Transferați pe un neunsat de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Apăsați aluatul pe fundul și pe părțile laterale ale tavii; tăiați aluatul chiar și cu marginile superioare.
Întindeți umplutura de caise peste aluat; se presara cu nuca.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra tavii; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Tăiați fante în partea de sus.
Bateți albușul rămas; ungeți aluat.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.