Batoane de ovăz și caise sfărâmicioase

Batoane de ovăz și caise sfărâmicioase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de ovăz și caise sfărâmicioase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Ovăz Bune Sfărâmicioase, Bare sfărâmicioase pe jumătate coapte, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți generos un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați caisele într-un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Așezați ovăzul, ambele făinuri și sarea într-un castron mare rezistent la căldură și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați untul măsurat, 1/2 cană de miere și zahărul brun în cratița rezervată. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Se toarnă imediat amestecul de unt peste amestecul de ovăz și se amestecă până când ovăzul este acoperit uniform. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manevrat, dar încă cald, folosiți o cană de măsurare pentru a apăsa uniform jumătate din acesta (aproximativ 1 1/2 căni) în fundul vasului de copt pregătit; pune-l deoparte.Folosind o lingură cu fante, transferați caisele într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei și aruncați orice lichid rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați restul de 3 linguri de miere, gemul și extractul de vanilie în robotul de bucătărie și procesați până când amestecul este în mare parte neted (vor rămâne câteva bucăți mici), aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Întindeți umplutura de caise uniform peste baza de ovăz. Presărați uniform amestecul de ovăz rămas peste umplutura de caise și apăsați-l ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 30 până la 40 de minute. (Dacă utilizați un vas de copt din sticlă sau ceramică, poate dura 5 minute mai mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate, aproximativ 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista