Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de ovăz și caise sfărâmicioase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Ovăz Bune Sfărâmicioase, Bare sfărâmicioase pe jumătate coapte, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți generos un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați caisele într-un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
1
Așezați ovăzul, ambele făinuri și sarea într-un castron mare rezistent la căldură și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați untul măsurat, 1/2 cană de miere și zahărul brun în cratița rezervată. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Se toarnă imediat amestecul de unt peste amestecul de ovăz și se amestecă până când ovăzul este acoperit uniform. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manevrat, dar încă cald, folosiți o cană de măsurare pentru a apăsa uniform jumătate din acesta (aproximativ 1 1/2 căni) în fundul vasului de copt pregătit; pune-l deoparte.Folosind o lingură cu fante, transferați caisele într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei și aruncați orice lichid rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Brânză Tallegio, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
3
Adăugați restul de 3 linguri de miere, gemul și extractul de vanilie în robotul de bucătărie și procesați până când amestecul este în mare parte neted (vor rămâne câteva bucăți mici), aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întindeți umplutura de caise uniform peste baza de ovăz. Presărați uniform amestecul de ovăz rămas peste umplutura de caise și apăsați-l ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 30 până la 40 de minute. (Dacă utilizați un vas de copt din sticlă sau ceramică, poate dura 5 minute mai mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate, aproximativ 1 până la 2 ore.