Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de ovăz și caise sfărâmicioase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Ovăz Bune Sfărâmicioase, Bare sfărâmicioase pe jumătate coapte, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți generos un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați caisele într-un vas mediu rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Așezați ovăzul, ambele făinuri și sarea într-un castron mare rezistent la căldură și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați untul măsurat, 1/2 cană de miere și zahărul brun în cratița rezervată. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute. Se toarnă imediat amestecul de unt peste amestecul de ovăz și se amestecă până când ovăzul este acoperit uniform. Când amestecul este suficient de rece pentru a fi manevrat, dar încă cald, folosiți o cană de măsurare pentru a apăsa uniform jumătate din acesta (aproximativ 1 1/2 căni) în fundul vasului de copt pregătit; pune-l deoparte.Folosind o lingură cu fante, transferați caisele într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei și aruncați orice lichid rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Brânză Tallegio, Tocată
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați restul de 3 linguri de miere, gemul și extractul de vanilie în robotul de bucătărie și procesați până când amestecul este în mare parte neted (vor rămâne câteva bucăți mici), aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Întindeți umplutura de caise uniform peste baza de ovăz. Presărați uniform amestecul de ovăz rămas peste umplutura de caise și apăsați-l ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 30 până la 40 de minute. (Dacă utilizați un vas de copt din sticlă sau ceramică, poate dura 5 minute mai mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți din cuptor într-o grătar și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate, aproximativ 1 până la 2 ore.