Batoane de nuci și cereale masticabile

Batoane de nuci și cereale masticabile
Nuci Chewy și bare de cereale este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, cereale de orez, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Bare De Cereale Super-Prietenoase Trail Mix (Ușor, Dulce, Crocant, Mestecat!), și Batoane de cereale cu unt de arahide și ciocolată (fără coacere, vegane, fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9 inci, apoi căptușiți fundul și părțile laterale cu pergament și pergament ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Prăjiți migdalele într-o tigaie cu 4 fețe până la auriu pal, 6 până la 9 minute. Se amestecă semințele de susan și se coace până când semințele sunt aurii, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
MigdaleMigdale
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se transferă pe o farfurie și se răcește complet.
4
Reduceți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți ușor mierea, zahărul brun și uleiul într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Amestecați împreună cerealele de orez, caju și amestecul de migdale-susan într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
MigdaleMigdale
CerealeCereale
Semințe De SusanSemințe De Susan
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bateți albușurile cu o sare rotunjită de 1/4 linguriță într-un castron mic cu o furculiță până se spumează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă amestecul de miere în amestecul de cereale, apoi se amestecă în alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
MiereMiere
9
Întindeți amestecul în tava de copt, apăsând ușor și coaceți până se rumenesc, 35 până la 40 de minute. Se răcește complet, apoi se întoarce pe o placă de tăiere și se taie în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Barele se păstrează răcite într-un recipient etanș 3 săptămâni.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista