Batoane De Mozzarella La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bețișoarele de Mozzarella coapte. Această rețetă servește 5 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 120 calorii. Un amestec de pesmet, sos marinara, bețișoare de brânză cu șnur de mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Mozzarella La Cuptor, Batoane De Mozzarella La Cuptor, și Batoane De Mozzarella La Cuptor.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mică de copt cu folie și aburiți ușor cu spray de gătit.
Așezați laptele și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime.
Înmuiați bucățile de brânză în lapte, rulând pentru a se umezi complet. Dragați în pesmet pentru a acoperi întreaga suprafață și așezați-o pe foaia de copt. Ceață cu spray de gătit. Congelați timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Coaceți bețișoarele de mozzarella până când firimiturile de pâine se rumenesc și brânza începe să curgă, 6 până la 7 minute.
Sosul marinara cu microunde într-un castron mic până la cald, 20 până la 30 de secunde.
Se servește cu bețișoare de mozzarella.