Batoane De Migdale Planet Mars
Planet Mars Almond Bars este un fără gluten garnitură. O porție conține 509 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, caramele, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Marte Baruri Pătrate, Mars Bar mousses, și Cookie-urile vulcanului Mars Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere și adăugați sare.
Se încălzește la 270 până la 290 de grade F (132 până la 143 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează fire dure, dar flexibile.
În timp ce siropul se gătește, bateți albușurile în vasul metalic al unui mixer electric până se formează vârfuri rigide. Când siropul este gata, setați mixerul la viteză mică, scoateți siropul de pe foc și turnați-l în albușurile de ou într-un jet subțire, amestecând continuu. Continuați să amestecați până când Nuga începe să se îngroașe până la consistența unui aluat moale, aproximativ 20 de minute. Ungeți ușor un vas de copt de 9x9 inch.
Se amestecă migdalele și se presează Nuga în vasul pregătit și se răcește la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți caramelele cu 2 linguri de apă.
Se toarnă caramelul topit peste Nuga. Se răcește la frigider 30 de minute.
Tăiați bomboanele răcite în 14 bare alungite cu un cuțit ascuțit. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, ciocolată cu microunde până se topește. Se amestecă ocazional până când ciocolata este netedă. Înmuiați barele în ciocolată topită, lăsați să se răcească 2 ore pe grătar sau hârtie cerată.