Batoane De Mere De Patiserie Daneză I

Batoane De Mere De Patiserie Daneză I
Daneză patiserie Apple baruri i este un vegetarian rețetă cu 32 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 133 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, sare, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Produse de patiserie daneză cu mere și scorțișoară, Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Daneză, și Brânză Portocalie Patiserie Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Bateți ușor gălbenușul de ou într-o cană de măsurare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Adăugați lapte pentru a face 2/3 cană lichid total; se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
4
Pe o suprafață făinoasă, rulați jumătate din aluat într-un dreptunghi de 18 x 12 inch; Se potrivesc în și în sus laturile unei tigaie de copt de 15 x 10 x 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presara cu fulgi de porumb cereale; top cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
MărMăr
6
Combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
ZahărZahăr
7
Rulați aluatul rămas într-un dreptunghi de 16 x 12 inch; așezați peste mere. Sigilați marginile; tăiați fante în partea de sus pentru ca aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
RolaRola
8
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de aproximativ 50 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista