Batoane De Granola Cardamom
Cardamom Granola Baruri este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ovăz laminat, stafide, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Granola condimentată cu cardamom cu Tahini, Cardamom Cheesecake Baruri, și Cardamom-Batoane De Caju.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu folie, extinzând folia peste părți.
Ungeți folia cu scurtare sau unt.
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron.
Încălziți untul, zahărul brun și mierea într-o cratiță până când untul se topește și începe să fiarbă.
Se toarnă acest amestec peste ingredientele uscate și se amestecă până se acoperă bine.
Transferați în tigaia pregătită și apăsați uniform cu o spatulă.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când blatul se rumeneste.
Se răcește pe raft. Folosind folia, ridicați din tigaie și așezați-o pe tăbliță.