Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Fructe

Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați batoanele cu fulgi de ovăz cu fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți pillsbury cel mai bun făină de uz universal, nici unul astfel de carne tocată condensată, unt și câteva alte ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Ovăz Cu Fructe Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Fulgi De Ovăz Cu Fructe, și Fulgi de ovăz cu fructe gătite lent cu nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Îndepărtați 3/4 cană de amestec de firimituri; se amestecă nucile și se lasă deoparte. Apăsați ferm amestecul rămas de firimituri într-o tigaie de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Zdrobiți carnea tocată în cratiță medie; adăugați lapte condensat îndulcit. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Carne TocatăCarne Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc.
6
Aruncați cu linguri mici deasupra crustei în tigaie; răspândiți cu grijă pentru a acoperi crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară cu amestec de firimituri rezervat;apăsați ușor.
8
Coaceți 40 de minute sau până când blatul este auriu. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Tăiați în bare. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru batoanele cu fulgi de ovăz. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista