Batoane De Ciocolată-Migdale
Batoanele de ciocolată-migdale sunt un fără lactate rețetă cu 120 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Migdale Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, Baruri De Picnic Cu Migdale De Ciocolată, și Ciocolată-Migdale Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun și maioneza la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați oul și vanilia, bătând până se omogenizează.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de maioneză, bătând până se omogenizează.
Apăsați aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 17 minute sau până devin aurii.
Așezați tigaia pe un suport de sârmă.
Presărați bucăți de ciocolată peste prăjitura caldă.
Lăsați să stea 5 minute; întindeți ciocolata uniform deasupra.
Se presară cu migdale. Se răcește în tigaie pe o grătar 1 1/2 până la 2 ore sau până se răcește complet.