Batoane De Ciocolată Germane
Batoanele de ciocolată germane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 362 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, chipsuri de ciocolată semidulce, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Ciocolată Germane, Batoane De Ciocolată Germane, și Batoane De Ciocolată Germane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făină tigaie de 13 x 9 inch.
Topiți caramelele cu 1/3 cană de lapte condensat.
Într-un castron separat, combinați amestecul de tort cu unt topit și 1/2 cană de lapte condensat. Se amestecă bine.
Întindeți 1/2 din amestecul de tort în tigaie și coaceți timp de 6 până la 8 minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu caramel, chipsuri și nuci. Puneți deasupra amestecul de tort rămas.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.