Batoane de ciocolată Dulce de Leche
Ciocolata Dulce De Leche baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 143 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, smântână grea, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane de ciocolată Dulce de Leche, Batoane Dulce De Leche De Ovăz Cu Ciocolată, și Batoane Dulce De Leche cu ciocolată cu lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Ungeți o tigaie pătrată superficială de 9 până la 9 1/2 inci (adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Căptușiți fundul și 2 fețe cu hârtie pergament, lăsând o surplombă. Pergament de unt.
Amestecați untul, zahărul brun, vanilia și sarea într-un castron cu o furculiță. Cerneti faina si amestecati cu furculita pana se formeaza un aluat moale.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt folosind o spatulă offset sau spatele unei linguri, apoi înțepați peste tot cu furculița.
Coaceți până devin aurii, 15 până la 20 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Aduceți smântână și dulce de lecheto la foc mic într-o cratiță mică și grea, amestecând cu o lingură de lemn până când dulce de leche s-a dizolvat.
Se amestecă gălbenușurile într-un castron, apoi se amestecă încet în amestecul de smântână fierbinte. Întoarceți-vă la tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când tigaia este vizibilă în urmele de lingură și amestecul înregistrează 170 F pe un termometru cu citire instantanee.
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se topește.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste pâinea scurtă răcită și se răcește, neacoperit, până se răcește și se fixează, aproximativ 2 ore.
Rulați un cuțit mic în jurul marginilor pentru a slăbi, apoi transferați pe o tăietură folosind pergament.
Tăiați cu un cuțit curat la cald (înmuiați în apă fierbinte și ștergeți între tăieturi) în 24 de bare. Se răcește până este gata de servit.
Batoanele de ciocolată dulce de leche pot fi răcite într-un recipient etanș până la 1 zi.