Batoane de ciocolată Dulce de Leche

Batoane de ciocolată Dulce de Leche
Ciocolata Dulce De Leche baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 143 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, smântână grea, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane de ciocolată Dulce de Leche, Batoane Dulce De Leche De Ovăz Cu Ciocolată, și Batoane Dulce De Leche cu ciocolată cu lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Ungeți o tigaie pătrată superficială de 9 până la 9 1/2 inci (adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Căptușiți fundul și 2 fețe cu hârtie pergament, lăsând o surplombă. Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați untul, zahărul brun, vanilia și sarea într-un castron cu o furculiță. Cerneti faina si amestecati cu furculita pana se formeaza un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul uniform în tava de copt folosind o spatulă offset sau spatele unei linguri, apoi înțepați peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți până devin aurii, 15 până la 20 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un raft, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Aduceți smântână și dulce de lecheto la foc mic într-o cratiță mică și grea, amestecând cu o lingură de lemn până când dulce de leche s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă gălbenușurile într-un castron, apoi se amestecă încet în amestecul de smântână fierbinte. Întoarceți-vă la tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când tigaia este vizibilă în urmele de lingură și amestecul înregistrează 170 F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă în ciocolată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Se toarnă amestecul de ciocolată peste pâinea scurtă răcită și se răcește, neacoperit, până se răcește și se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
CiocolataCiocolata
2
Rulați un cuțit mic în jurul marginilor pentru a slăbi, apoi transferați pe o tăietură folosind pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
3
Tăiați cu un cuțit curat la cald (înmuiați în apă fierbinte și ștergeți între tăieturi) în 24 de bare. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Batoanele de ciocolată dulce de leche pot fi răcite într-un recipient etanș până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista