Batoane De Ciocolată-Caramel

Batoane De Ciocolată-Caramel
Ciocolata-Caramel baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, chipsuri de ciocolată semidulce, amestecul de tort alimentar al lui betty devil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane Cu Nuci De Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul și oul cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă ovăzul până se sfărâmă (folosiți degetele dacă este necesar). Rezervați 1 cană amestec de tort. Apăsați amestecul rămas în tigaie (folosiți folie de plastic sau hârtie cerată pentru a apăsa amestecul dacă este lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
OvăzOvăz
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
3
În cratița grea de 2 litri, încălziți caramelele și laptele la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste stratul de ciocolată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu chipsuri de ciocolată și nuci pecan. Se sfărâmă amestecul de tort rezervat în bucăți mici; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nuci PecanNuci Pecan
6
Coaceți 24 până la 29 de minute sau până când bulele de caramel de-a lungul marginilor și amestecul de tort deasupra pare crocant și uscat. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi barele. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista