Batoane De Chili Jicama
Rețeta de batoane de Chili Jicama este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, jicama, var și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Jicama se lipește cu baie de Chili-Lime, Chili Var Jicama Bastoane, și Jicama Sticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Curățați jicama, tăiați-o în bucăți de dimensiuni gestionabile și tăiați-o în bucăți de aproximativ 3"x1/2" x1/2 " aranjați pe un prosop de hârtie,
Se presară cu suc de lămâie,
Se presară cu pudră de chili aranjați pe un platou și serviți rece ca gheața.