Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Fără Gluten
Batoanele de Cheesecake cu ciocolată fără Gluten necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 130 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de cremă de brânză, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Fără Gluten, Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), și Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți de aluat pentru biscuiți în partea de jos numai a tăvii pătrate de 9 inci unsă sau pulverizată; apăsați uniform în partea de jos a tăvii.
Coaceți 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare. Bateți vanilia și ouăle, pe rând.
Întindeți umplutura uniform pe crusta parțial coaptă.
Coaceți cu 28 până la 32 de minute mai mult sau până când este umflat și centrul este doar setat. Se răcește 30 de minute pe suportul de răcire. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Stropiți fiecare porție cu sirop de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.