Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de caise cu ciocolată. Această rețetă face 18 porții cu 263 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Batoane Cu Ciocolată Cu Caise, Batoane cu caise, fistic și ciocolată, și Batoane cu nuci de ciocolată-caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Înveliți ușor o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit cu legume. Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul brun deschis împreună până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Zahăr Brun Deschis
Vanilie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tava De Copt
Cuptor
2
Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara și amestecați până se omogenizează. Cu o lingură, amestecați ovăzul, chipsurile de ciocolată și caisele. Apăsați aluatul în tigaie și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când blatul este auriu și patiseria începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Centrul trebuie să fie ușor moale. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De Sodiu
Caise
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
3
Tăiați în 18 bare când este încă cald, apoi lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din tigaie.