Batoane De Brânză Streusel Cu Mere Fără Gluten
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vanilie, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Brânză Streusel Cu Dovleac Fără Gluten, Batoane De Cheesecake Cu Mere Caramel Fără Gluten, și Bare De Brânză Streusel Cu Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Așezați amestecul de tort într-un castron mare. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în unt până când amestecul este sfărâmicios și grosier. Rezervați 1 1/2 cană amestec de firimituri; apăsați firimiturile rămase în fundul tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe crusta parțial coaptă. În castron mediu, amestecați umplutura de plăcintă și scorțișoară. Lingură uniform peste amestecul de brânză cremă.
Presărați firimituri rezervate deasupra.
Coaceți cu 35 până la 40 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește aproximativ 30 de minute. Se dă la frigider pentru a se răci, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.