Batoane De Afine-Macadamia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de afine-Macadamia. Această rețetă fără gluten servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci de macadamia, chipsuri de copt cu vanilie, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cranberry Covrig Macadamia Baruri, Afine Ciocolată Albă Macadamia Nuci Granola Baruri, și Bare De Nuci De Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați amestecul de biscuiți, 1/3 cană de unt și ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea inferioară a tăvii pătrate unse de 9 inci.
Coaceți la 177° 15 minute.
Încălziți 1/3 cană de unt, zahăr brun și afine la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul ajunge la fierbere. Lingurați și întindeți amestecul de afine uniform pe baza de biscuiți parțial coaptă.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet.
În punga de plastic pentru congelator resigilabilă, amestecați așchii de copt și uleiul; sac de etanșare. Cuptor cu microunde la maxim 30 până la 45 de secunde, stoarcerea amestecului în pungă la fiecare 15 secunde până la omogenizare.
Tăiați partea superioară de 1/4 inch din colțul sacului; stropiți peste bare.