Batoane De Afine Cu Caju De Quinoa Prăjite
O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, caju, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane De Granola Cu Quinoa De Caju, Quinoa Prăjită, Smochine Uscate Și Batoane De Granola Fără Nuci De Ciocolată Neagră, și Batoane De Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Quinoa Prăjită Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați o tigaie de pâine metalică de 9 cm 5 inch cu folie antiaderentă sau hârtie pergament. Pune deoparte.Rince ceașcă de quinoa folosind metoda preferată. Îmi place să-l pun într-un castron, să-l acopăr cu apă, să-l arunc într-o sită, apoi să mai clătesc ceva.
Lăsați quinoa să se usuce puțin la aer pe prosoape de hârtie.
Încălziți cratița pe mediu și adăugați quinoa. Amestecați-l din când în când până când îl auziți. Folosind soba mea de gaz, acest lucru durează aproximativ cinci minute. Dacă nu se întâmplă nimic, ridicați căldura. În funcție de ce fel de aragaz aveți, acest proces va varia.Aruncați quinoa prăjită, într-un castron separat și aruncați ovăzul și salt.In cratița pe care ați folosit-o pentru a prăji quinoa, topiți untul la foc mediu. Reduceți căldura la minim și adăugați ulei, zahăr și miere. Se amestecă până se dizolvă zahărul, apoi se ia de pe foc. Se amestecă vanilia.
Adăugați amestecul de quinoa și amestecați pentru a acoperi, apoi amestecați caju și afine.
Se toarnă aluatul în tigaia căptușită și se apasă în jos.
Lăsați-l să se răcească la temperatura camerei, apoi transferați-l la frigider. Când bara este fermă, ridicați din tigaie și tăiați-o în bare.Notă: barele nu se vor ține împreună dacă încercați să le tăiați în timp ce sunt calde. Trebuie să fie cool. Cu toate acestea, dacă le răciți prea mult în frigider, este posibil să se rupă. Cel mai bun moment pentru a le tăia este atunci când sunt complet reci, dar nu încă reci.