Batoane Cu Unt Și Ovăz
Butterscotch & bare de ovăz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați blueberry bananan oat bars, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de 13 cm 9 inch cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit.Topiți untul într-un bol de amestecare sigur pentru cuptorul cu microunde. Când s-a topit, adăugați zahărul brun în untul fierbinte și amestecați bine. Se amestecă zahărul granulat, mierea, vanilia și oul doar până se amestecă. Bateți praful de copt și sarea; se amestecă făina. Când este bine amestecat, amestecați ovăzul, cerealele, nucile și chipsurile de butterscotch.
Coaceți timp de 22 până la 25 de minute sau până când barele apar setate.
Se lasă să se răcească complet în tigaie, apoi se ridică din tigaie și se taie în bare