Batoane Cu Unt De Mere Cu Fulgi De Ovăz
Batoanele cu unt de mere cu fulgi de ovăz sunt un vegan condiment. Această rețetă face 16 porții cu 155 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de grâu alb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 574 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane de mic dejun cu unt de arahide și fulgi de ovăz cu mere, Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide Cu Mere Caramel, și Batoane De Plăcintă Cu Mere Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și ungeți o tavă de copt de 8 Km 8 inch. Tapetați cu folie rezistentă sau hârtie pergament, lăsând o surplombă pe două părți pentru a facilita îndepărtarea barelor din tigaie. Folie de grăsime sau parchment.In un castron de dimensiuni medii sau mari, amestecați făina, ovăzul, zahărul și sarea până când toate ingredientele sunt bine distribuite. Se amestecă margarina cu o furculiță până se amestecă bine și se formează aglomerări.Apăsați jumătate din amestecul de fulgi de ovăz în fundul tigaiei pregătite pentru a face o crustă subțire.Întindeți uniform untul de mere deasupra crustei, apoi presărați deasupra amestecul de fulgi de ovăz rămas.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de a folosi pergamentul sau folia pentru a scoate barele din tigaie într-o singură bucată mare.