Batoane Cu Unt De Mere Cu Fulgi De Ovăz

Batoane Cu Unt De Mere Cu Fulgi De Ovăz
Batoanele cu unt de mere cu fulgi de ovăz sunt un vegan condiment. Această rețetă face 16 porții cu 155 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de grâu alb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 574 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane de mic dejun cu unt de arahide și fulgi de ovăz cu mere, Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide Cu Mere Caramel, și Batoane De Plăcintă Cu Mere Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și ungeți o tavă de copt de 8 Km 8 inch. Tapetați cu folie rezistentă sau hârtie pergament, lăsând o surplombă pe două părți pentru a facilita îndepărtarea barelor din tigaie. Folie de grăsime sau parchment.In un castron de dimensiuni medii sau mari, amestecați făina, ovăzul, zahărul și sarea până când toate ingredientele sunt bine distribuite. Se amestecă margarina cu o furculiță până se amestecă bine și se formează aglomerări.Apăsați jumătate din amestecul de fulgi de ovăz în fundul tigaiei pregătite pentru a face o crustă subțire.Întindeți uniform untul de mere deasupra crustei, apoi presărați deasupra amestecul de fulgi de ovăz rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați să se răcească complet înainte de a folosi pergamentul sau folia pentru a scoate barele din tigaie într-o singură bucată mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați în pătrate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista