Batoane Cu Strat De Afine Cu Ciocolată Albă

Batoane Cu Strat De Afine Cu Ciocolată Albă
Ciocolata alba lingonberry Layer baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de lapte condensat, cereale, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane Cu Strat De Afine Cu Ciocolată Albă, Batoane Cu Strat De Ciocolată Albă, și Tort Cu Strat De Ciocolată Albă Cu Umplutură De Afine.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Linia de 9-inch pan pătrat cu folie grele. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
În robotul de bucătărie sau blender, puneți cerealele. Acoperiți; procesați până când cerealele sunt zdrobite fin. Într-un castron mediu, amestecați cerealele zdrobite cu untul topit. Apăsați în partea de jos a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă lapte condensat peste amestecul de firimituri. Se acoperă uniform cu chipsuri de copt de vanilie albă, afine uscate și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista