Batoane Cu Ciocolată-Butterscotch

Batoane Cu Ciocolată-Butterscotch
Batoanele cu ciocolată-Butterscotch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de praf de copt, ouă, chipsuri de butterscotch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Fulgi De Ovăz, Ciocolată, Batoane Butterscotch, Fulgi De Ovăz Butterscotch Ciocolată Chip Baruri, și Batoane Lipicioase Cu Ciocolată Butterscotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 2 minute sau până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând până se omogenizează. Se amestecă 3 linguri de chipsuri de ciocolată și chipsuri de butterscotch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Presărați aluatul cu nuci; apăsați ușor în aluat cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
7
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Tăiați în 16 pătrate de 2 până la 3 inci.
9
Așezați 1 lingură de chipsuri rămase într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește. Snip o gaură în 1 colț de sac; ciocolata burniță peste baruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista