Batoane Crocante Cu Scorțișoară-Pecan
Scorțișoară-Pecan baruri crocante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, afine, mămăligă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Unt Rumenit-Pecan Chewy Crispy Baruri, Scorțișoară-Zahăr Pecan Baruri, și Ciocolată Pecan Scorțișoară Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pecanii într-un singur strat pe o tigaie superficială.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 9 minute sau până la prăjit, amestecând o dată după 5 minute.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Adăugați marshmallows și gătiți, amestecând constant, 4 până la 5 minute sau până se topește și se omogenizează.
Se amestecă cerealele și 1 cană de afine până se acoperă bine.
Apăsați amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu nuci pecan prăjite și scorțișoară. Se toacă restul de 1/4 cană de afine și se presară deasupra.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când este ferm.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Kashi GOLEAN Crunch! cereale.