Batoane Crocante Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată (Fără Marshmallow)
Batoanele crocante cu nucă de cocos cu ciocolată (fără Marshmallow) sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 313 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1027 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nectar de agave, cereale de orez brun, chipsuri de ciocolată fără lactate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Batoane Crocante Cu Ciocolată, Batoane Crocante Cu Marshmallow Cu Ciocolată Dublă, și Macaroane De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Fără Lapte Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de 8 x 8 (eu folosesc sticlă)
Așezați cele 1-1 / 2 căni de nucă de cocos într-un mic robot de bucătărie sau râșniță de condimente (Vezi notele mele de mai sus) și fluieră până se aglomerează și se transformă într-o pastă cu un pic de ulei rezidual (aproximativ 1 până la 3 minute). Nu te opri scurt. Acesta trebuie să fie unt și ulei!
Puneți pasta/uleiul de cocos într-o cratiță mică, adăugați mierea și vanilia, amestecând la foc mediu-mic (nu fiți tentați să dați focul!) până când este netedă și tot uleiul rezidual este încorporat (aproximativ 3 până la 5 minute). Amestecul va fi gros și lipicios (un fel de marshmallows topite), dar neted și răspândit.
Se ia de pe foc, se amestecă cerealele crocante de orez și restul de 1/4 cană de nucă de cocos mărunțită. Acesta va fi gros, cum ar fi orezul crocant, dar ar trebui să se combine cu agitare blândă.Apăsați uniform amestecul crocant în tigaia de copt. Dacă este necesar, puteți folosi folie de plastic sau hârtie pergament între mâini și amestec în timp ce o apăsați pentru a evita lipirea.Răciți deliciile la congelator timp de 10 până la 15 minute (nu mai).În timp ce acestea se răcesc, topiți 1/2 cană din chipsurile de ciocolată într-un castron (le pun la cuptor cu microunde timp de 1 minut, apoi amestec puternic până se omogenizează). S-ar putea să ai nevoie de mai mult, în funcție de cât de zelos devii cu scufundarea.
Tăiați crocantele în pătrate sau bare, mari sau mici. Orice formă doriți! De obicei fac 8 bare mai lungi sau 12 delicii mai mici.Înmuiați batoanele / deliciile în ciocolată, apoi întoarceți-le cu ciocolata în sus și așezați-le pe o farfurie în timp ce ciocolata se usucă.Dacă doriți, presărați deliciile cu nucă de cocos în timp ce ciocolata este încă umedă.Îmi place să le păstrez în frigider sau congelator pentru a le menține crocante, dar se vor păstra și la temperatura camerei. Doar nu vă așteptați să dureze prea mult ... acestea se mănâncă repede în casa mea!