Batoane Chewy Ciocolată-Ovăz

Batoane Chewy Ciocolată-Ovăz
Chewy ciocolată-ovăz baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, vanilie, ovăz cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Batoane de cereale și ovăz fără coacere, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți ingredientele de umplere la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați oul, zahărul brun, uleiul și vanilia cu furculița până se omogenizează; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană de aluat într-un castron mic pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți aluatul rămas în tigaie (dacă aluatul este lipicios, pulverizați degetele cu spray de gătit sau praf cu făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți umplutura peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
6
Adăugați 2 linguri de ovăz și untul în aluatul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
OvăzOvăz
7
Se amestecă cu blenderul sau furculița de patiserie până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați bucăți mici de amestec uniform peste umplutură.
9
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când blatul este auriu și ferm. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista