Batoane Chewy Ciocolată-Ovăz
Chewy ciocolată-ovăz baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, vanilie, ovăz cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Batoane de cereale și ovăz fără coacere, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit.
Într-o cratiță grea de 1 litru, încălziți ingredientele de umplere la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați oul, zahărul brun, uleiul și vanilia cu furculița până se omogenizează; se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană de aluat într-un castron mic pentru topping.
Bateți aluatul rămas în tigaie (dacă aluatul este lipicios, pulverizați degetele cu spray de gătit sau praf cu făină).
Întindeți umplutura peste aluat.
Adăugați 2 linguri de ovăz și untul în aluatul rezervat.
Se amestecă cu blenderul sau furculița de patiserie până se amestecă bine.
Așezați bucăți mici de amestec uniform peste umplutură.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când blatul este auriu și ferm. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.