Batoane Caramel-Pecan

Batoane Caramel-Pecan
Baruri Caramel-Pecan ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, unt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Pecan Baruri, Caramel Pecan Pie Baruri, și Caramel Pecan Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Pulsați făina, zahărul pudră și 3/4 cană de unt într-un robot de bucătărie de 5 până la 6 ori sau până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați amestecul pe partea inferioară și 3/4 inch în sus a tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Aduceți zahărul brun și următoarele 3 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă nucile pecan prăjite și se toarnă umplutura fierbinte în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Ridicați barele coapte din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Transferați pe o placă de tăiat; tăiat în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista