Batoane Caramel-Pecan
Baruri Caramel-Pecan ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, unt, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Pecan Baruri, Caramel Pecan Pie Baruri, și Caramel Pecan Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi. Ungeți ușor folia.
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Pulsați făina, zahărul pudră și 3/4 cană de unt într-un robot de bucătărie de 5 până la 6 ori sau până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați amestecul pe partea inferioară și 3/4 inch în sus a tăvii pregătite.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 15 minute).
Aduceți zahărul brun și următoarele 3 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă nucile pecan prăjite și se toarnă umplutura fierbinte în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și bulbucați. Se răcește complet pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Ridicați barele coapte din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Transferați pe o placă de tăiat; tăiat în bare.