Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu Butterscotch. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați margarina, zahărul brun, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Unt Și Ovăz, Batoane Butterscotch, și Batoane Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zaharurile și untul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați albușuri de ou și vanilie; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
6
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.