Batoane Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu Butterscotch. Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați margarina, zahărul brun, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Unt Și Ovăz, Batoane Butterscotch, și Batoane Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți zaharurile și untul la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați albușuri de ou și vanilie; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; presărați uniform cu bucăți.
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.