Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de cocos Brownie. O porție conține 383 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, sirop de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nucă De Cocos Magic Brownie Baruri, Batoane Stratificate Cu Unt De Arahide-Brownie-Nucă De Cocos, și Batoane Brownie Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Căptușiți o foaie de copt de 11 pe 17 inci cu hârtie pergament și pulverizați hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, untul, siropul de porumb și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Se toarnă amestecul peste ciocolata tocată și se lasă să stea aproximativ 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se amestecă făina și sarea, apoi se amestecă ouăle și vanilia până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Răzuiește aluatul de brownie pe foaia de copt pregătită și întinde-l pe margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți timp de 15 minute, până când partea superioară a brownie-ului pare uscată și crăpată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați foaia de copt într-un suport pentru a se răci, apoi transferați foaia de copt în congelator pentru a se răci timp de 30 de minute, până când baza de brownie este complet fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați albușurile cu zahărul. Puneți vasul peste o cratiță mare cu apă clocotită și bateți amestecul la foc moderat până când este cald la atingere și zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Se ia de pe foc.
12
Folosind un mixer electric, bateți albușurile la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, lucioase, aproximativ 8 minute. Îndoiți nuca de cocos mărunțită, smântâna, semințele de vanilie și coaja de portocală rasă, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Coaja De Portocala
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
13
Întindeți uniform toppingul de nucă de cocos peste baza brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
14
Coaceți timp de 30 de minute, până când toppingul de nucă de cocos este ușor auriu și setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se transferă într-un raft pentru a se răci, apoi se acoperă și se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
16
Combinați ciocolata dulce-amăruie tocată, untul și siropul de porumb într-un castron mare. Într-o cratiță medie, aduceți smântâna grea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se topește ciocolata și glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Lăsați să stea până se încălzește la atingere, aproximativ 10 minute.
19
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați marginea bazei de brownie răcită pentru a o face îngrijită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
20
Tăiați baza în pătrate de 2 inci și transferați-le în 2 rafturi de sârmă așezate peste foi de copt. Completați fiecare pătrat cu o migdale. Folosind o oală mică, turnați un strat gros de glazură de ciocolată peste fiecare bară de brownie. Folosind o mică spatulă offset, întindeți glazura pentru a acoperi complet partea superioară și părțile laterale. (Reîncălziți glazura peste o oală cu apă fierbinte dacă devine prea groasă.) Dați la frigider barele de brownie până când glazura se instalează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Crostini Cu Usturoi, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura