Bastoane de pește Canal House Cooking
Bastoanele de pește de la Canal House Cooking ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 467 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, file de cod, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carpa serioasa de Gatit a casei Canal 9, Linte De Casă Canal, și Linte De Casă Canal.
Instrucțiuni
Pulsați panko într-un procesor de alimente până când miezul este destul de fin, apoi transferați-l într-un vas larg.
Puneți făina într-un alt vas larg. Bateți ouăle într-un al treilea vas larg. Pune deoparte.
Tăiați peștele în grăsime, bețișoare uniform groase de aproximativ 3/4 inch grosime pe 3 inci lungime. Condimentează-le peste tot cu sare și piper. Dragați peștele, câte o bucată, mai întâi în făină, apoi în ouă, apoi în panko. Dacă doriți, așezați bețișoarele de pește pe o grătar pentru a se odihni în timp ce le pâineți, cu până la o oră înainte de a le prăji.
Adăugați suficient ulei într-o tigaie mare din fontă pentru a ajunge la o adâncime de 1-2 inci.
Încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează, în mod ideal la o temperatură de 350 km f (Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura).
Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, prăjiți bețișoarele de pește în uleiul fierbinte până se rumenesc peste tot, 5-6 minute.
Transferați bețișoarele de pește cu clești metalici sau o spatulă cu fante într-o grătar așezată peste prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare cât este încă fierbinte.
Se servește cu pene de lămâie și/sau sos tartar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.