Bas negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes

Bas negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați basul negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă 59,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 1631 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de baby bok choy, ceapă verde, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Supă De Tăiței Udon Miso, Supă De Tăiței Udon Miso, și Supă De Tăiței Udon Miso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, algele și fulgii de bonito într-o cratiță de 4 litri și puneți-le la foc mediu-mic. Lăsați apa să se fierbe încet; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Opriți focul imediat când stocul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
VarecVarec
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați stocul să stea timp de 1 până la 2 minute și apoi strecurați solidele. Rezervați 2 litri de dashi pentru a le folosi în viitor ca bază pentru supe și tocănițe (se va păstra timp de 1 săptămână la frigider sau congelat câteva luni), iar restul de litru pentru a pregăti supa miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
3
Se toarnă dashi într-un wok și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Bateți miso - ul în dashi, amestecând până se omogenizează. Aruncați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
DashiDashi
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Acoperiți ușor fundul unui abur de bambus de 12 inci cu spray de gătit antiaderent. Condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper; așezați-le unul lângă altul în abur, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
File De PeșteFile De Pește
6
Tăiați ghimbirul pe lungime în fâșii și puneți-l deasupra peștelui, astfel încât aroma să poată pătrunde; pune coriandru deasupra. Puneți bok choy în abur, unul lângă altul, și acoperiți cu capacul de bambus. Puneți aburul în interiorul wok-ului și aburiți timp de 15 până la 20 de minute până când peștele este gătit. Îndepărtați cu grijă vaporul de bambus și adăugați tăiței udon și ceapa verde în supă. Gatiti 1 minut sau pana cand taiteii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Taitei UdonTaitei Udon
Bok ChoyBok Choy
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
A servi: puneți supa miso în 2 boluri largi de mică adâncime, scoateți tăiței în supă și așezați bok choy și pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Bok ChoyBok Choy
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
8
Se ornează cu mai mult coriandru și se presară ușor cu sarea de chili-susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Bas negru în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista