Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale

Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale
Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 566 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frișcă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, Bas Negru Întreg Prăjit, și Cidru De Mere Fiert Kale.

Instrucțiuni

1
Miez și tocați grosier merele; procesați într-un blender sau robot de bucătărie până la lichefiere. Se strecoară printr-o sită fină, rezervând suc și aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Puneți sucul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și gătiți până când lichidul este redus la jumătate. Se amestecă oțetul și smântâna. Se fierbe 2 minute, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tulpinile din kale și tăiați-le în bucăți de 2 inci. Gatiti in apa sarata clocotita 5 minute; scurgere. Plonjați imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit, scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
KaleKale
4
Saut rădăcină de țelină în 1 lingură de unt topit la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Topiți 1 lingură de unt; adăugați șalotă și slănină. Când slănina este aproape crocantă, adăugați kale și gătiți până se încălzește bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
KaleKale
6
Scorați pielea de pește în diagonală de două sau trei ori și presărați cu sare și piper. Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă. Căutați peștele, cu pielea în sus, până se rumenesc ușor. Apăsați fileurile plate cu o spatulă metalică pentru a preveni ondularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 5 până la 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Aranjați kale în centrul farfuriei; presărați rădăcină de țelină în jurul kale. Sus cu pește și sos de lingură în jurul rădăcinii de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
KaleKale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista