Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale
Bas negru prăjit cu sos de cidru de mere-Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 566 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, frișcă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, Bas Negru Întreg Prăjit, și Cidru De Mere Fiert Kale.
Instrucțiuni
Miez și tocați grosier merele; procesați într-un blender sau robot de bucătărie până la lichefiere. Se strecoară printr-o sită fină, rezervând suc și aruncând solidele.
Puneți sucul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și gătiți până când lichidul este redus la jumătate. Se amestecă oțetul și smântâna. Se fierbe 2 minute, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scoateți tulpinile din kale și tăiați-le în bucăți de 2 inci. Gatiti in apa sarata clocotita 5 minute; scurgere. Plonjați imediat în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit, scurgeți și lăsați deoparte.
Saut rădăcină de țelină în 1 lingură de unt topit la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie și se lasă deoparte.
Topiți 1 lingură de unt; adăugați șalotă și slănină. Când slănina este aproape crocantă, adăugați kale și gătiți până se încălzește bine. Pune deoparte.
Scorați pielea de pește în diagonală de două sau trei ori și presărați cu sare și piper. Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă. Căutați peștele, cu pielea în sus, până se rumenesc ușor. Apăsați fileurile plate cu o spatulă metalică pentru a preveni ondularea.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 5 până la 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Aranjați kale în centrul farfuriei; presărați rădăcină de țelină în jurul kale. Sus cu pește și sos de lingură în jurul rădăcinii de țelină.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.