Bas negru cu Pesto în stil Sicilian

Basul negru cu Pesto în stil Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 784 calorii, 38g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 7.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați țelină, usturoi, bas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bas negru aburit cu Pesto în stil Sicilian, Pesto În Stil Sicilian, și Paste pesto în stil Sicilian.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375
Turnați uleiul de măsline într-un vas de copt.
Folosind un cuțit ascuțit, faceți 4 incizii diagonale superficiale în partea pielii fiecărui file. (Acest lucru împiedică peștele să se onduleze și să devină dur.) Condimentați fileurile cu sare, piper, oregano și coaja de lămâie și portocală și agitați scallions deasupra.
Așezați-le în vasul de copt cu pielea în sus.
Se toarnă vermutul sau vinul peste pește.
Rupeți untul cu degetele și așezați bucăți mici peste pește.
Scoateți peștele din vasul de copt pe o farfurie, dar nu aruncați sucurile din fundul tigaiei.
Adăugați jumătate de pesto la sucurile din vasul de copt și amestecați împreună iubitor foc mic până când totul este combinat.
Adăugați busuiocul tocat, pătrunjelul și frunza de țelină și amestecați pentru a combina toate ingredientele. Dacă pesto-ul pare prea gros pentru gustul dvs., reglați consistența adăugând puțin mai multă apă fierbinte de la robinet.
Puneți o porție de pesto pe fundul fiecărei farfurii de servire și așezați deasupra un file de pește.
Stropiți mai mult ulei de măsline extravirgin deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.