Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde

Basul la grătar cu roșii verzi și Salsa de pepene verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 217 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare, roșii, chile, cum ar fi thailandeza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas de Apă Dulce braconat cu salsa răcoritoare de măsline verzi de roșii, Roșii verzi la grătar cu Salsa roșie și galbenă de roșii-busuioc, și Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit. Dacă utilizați cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Aruncați împreună roșii, pepene verde, ceapă, chile, coriandru, suc de lămâie și sare. (Nu faceți salsa cu mai mult de 1 oră înainte sau va deveni apoasă.)
Se usucă peștele, apoi se unge cu ulei și se condimentează cu sare. Grill pește, începând cu laturile de piele în jos, pe grătar ușor uns, de cotitură peste o dată, până când doar fierte prin, 8-9 minute total.
Serviți pește acoperit cu salsa.
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi fript la 4 până la 5 inci de căldură, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute în total.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.