Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde

Bas la grătar cu Salsa de roșii verzi și pepene verde
Basul la grătar cu roșii verzi și Salsa de pepene verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 217 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare, roșii, chile, cum ar fi thailandeza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bas de Apă Dulce braconat cu salsa răcoritoare de măsline verzi de roșii, Roșii verzi la grătar cu Salsa roșie și galbenă de roșii-busuioc, și Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit. Dacă utilizați cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Aruncați împreună roșii, pepene verde, ceapă, chile, coriandru, suc de lămâie și sare. (Nu faceți salsa cu mai mult de 1 oră înainte sau va deveni apoasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pepene VerdePepene Verde
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se usucă peștele, apoi se unge cu ulei și se condimentează cu sare. Grill pește, începând cu laturile de piele în jos, pe grătar ușor uns, de cotitură peste o dată, până când doar fierte prin, 8-9 minute total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Serviți pește acoperit cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi fript la 4 până la 5 inci de căldură, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista