Bas Cu Dungi Întregi
Basul cu dungi întregi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bas cu dungi, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Întregi, Bas Cu Dungi La Grătar, și Bas Cu Dungi Picante.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Tăiați aripioarele de pește, clătiți și uscați. Pune deoparte.
Frecați fundul unei tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați 1/2 din pătrunjel, mărar, lămâie și ceapă în centrul tigaiei. Asigurați-vă că această movilă de aromatice este suficient de mare pentru a împiedica peștele să atingă fundul tigaiei. Frecați peștele în interior și în exterior cu 1 lingură de ulei. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper și așezați-vă pe patul de aromatice.
Așezați a doua jumătate a aromelor deasupra peștelui și stropiți cu lingura rămasă de ulei de măsline. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu și gătiți timp de 30 până la 35 de minute sau până când peștele atinge o temperatură internă de 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a transfera întreg într-un platou căptușit cu pătrunjelul proaspăt suplimentar.