Bas Cu Dungi Întregi

Bas Cu Dungi Întregi
Basul cu dungi întregi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bas cu dungi, lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Întregi, Bas Cu Dungi La Grătar, și Bas Cu Dungi Picante.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați aripioarele de pește, clătiți și uscați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Frecați fundul unei tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați 1/2 din pătrunjel, mărar, lămâie și ceapă în centrul tigaiei. Asigurați-vă că această movilă de aromatice este suficient de mare pentru a împiedica peștele să atingă fundul tigaiei. Frecați peștele în interior și în exterior cu 1 lingură de ulei. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper și așezați-vă pe patul de aromatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
LămâieLămâie
CeapăCeapă
MărarMărar
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați a doua jumătate a aromelor deasupra peștelui și stropiți cu lingura rămasă de ulei de măsline. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu și gătiți timp de 30 până la 35 de minute sau până când peștele atinge o temperatură internă de 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a transfera întreg într-un platou căptușit cu pătrunjelul proaspăt suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista