Bas cu dungi sălbatice arse cu legume de primăvară Sotate

Basul cu dungi sălbatice arse cu legume de primăvară Sotate este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 300 de calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Rețete similare includ Saut bass cu dungi cu legume de vară, Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, și Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și sareți-l bine.
Așezați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până când apa revine la fierbere.
Scoateți-l și puneți-l imediat în apa cu gheață sărată. Când sparanghelul s-a răcit complet, scoateți-l din apă și rezervați-l. Repetați acest proces cu mazărea de zahăr și apoi fasolea fava. Puteți folosi aceeași apă de albire pentru toate legumele, asigurați-vă că faceți întotdeauna fasolea fava ultima. Fasolea Fava are un conținut foarte mare de fier și va înnegri apa albitoare. După ce fasolea este albită și răcită, îndepărtați pielea exterioară dură pentru a dezvălui o minunată fasole verde de primăvară.;
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline. Zdrobiți cei trei căței de usturoi cu călcâiul mâinii și adăugați în tigaia sote. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul a devenit maro auriu și foarte aromat scoateți-l din tigaie și aruncați-l. Și-a îndeplinit destinul usturoiului.
Adăugați ciupercile și bulionul, condimentați generos cu sare și sotati timp de 1 minut.
Adăugați legumele pregătite, condimentați cu sare și sotati până când toate ingredientele sunt acoperite cu ulei și fierbinți și aproape tot stocul s-a evaporat.
Serviți imediat sau mai târziu la temperatura camerei.;
Scoateți peștele din frigider cu aproximativ 10 până la 15 minute înainte de utilizare. Uscați pielea cu un prosop de hârtie și condimentați peștele pe ambele părți cu sare.
Încălziți o tigaie mare de sote acoperită generos cu ulei de măsline extravirgin la foc mare. Înveliți fundul unei alte tigaie ușor mai mică cu ulei de măsline. Așezați ușor fileurile de pește cu pielea în jos în tigaia sote și așezați cealaltă tigaie sote direct deasupra peștelui. Scopul acestui lucru este de a apăsa ușor pielea basului pe fundul tigaiei de sote pentru a crea o piele de Pește crocantă minunată. Asigurați-vă că ungeți partea de jos a tigaiei de sus sau peștele se va lipi de ea. După câteva minute, scoateți tigaia superioară din pește, acest lucru va permite aburului să scape și pielea să devină foarte crocantă. Pe măsură ce peștele gătește, se transformă din translucid în opac. Ideea este să gătiți peștele 2/3 din drum pe partea pielii și să-l răsturnați pentru ultimul 1/3 din timpul de gătit. Regula pentru pești este de aproximativ 7 până la 8 minute pe inch de grosime, puțin mai puțin dacă vă place peștele mai mult pe partea rară.
Serviți peștele peste legumele de primăvară sotate și numiți-vă un superstar!