Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, fasole fermentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bas Cu Dungi Aburite Cu Ghimbir Și Scallions, Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi, și Bas cu dungi aburite cu ghimbir și lămâie cu salată de fenicul.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal.
Adăugați bețișoarele de ghimbir și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, 4 minute.
Transferați ghimbirul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, lăsând uleiul în tigaie.
Într-un castron, bateți sosul de soia cu vinul de orez, zahărul și uleiul de susan. Puneți un abur de bambus peste un wok sau un abur deschis peste o tigaie mare și adâncă.
Adăugați 2 centimetri de apă în wok și aduceți la fierbere. Împrăștiați părțile verde închis ale scallionilor pe o placă rezistentă la căldură care se va potrivi în interiorul aburului. Puneți peștele pe farfurie, cu pielea în sus. Folosind un cuțit, faceți 3 tăieturi superficiale în pielea fiecărui file.
Se toarnă amestecul de soia peste pește și se freacă peste tot. Condimentați ușor peștele cu sare și piper.
Presară deasupra fasolea neagră și ghimbirul tocat. Setați placa în abur. Acoperiți și aburiți timp de 7 minute, până când peștele este doar gătit.
Chiar înainte ca peștele să fie gata, reîncălziți uleiul din tigaie.
Adăugați restul de scallions și jalapeos și gătiți la foc moderat timp de aproximativ 2 minute.
Transferați peștele și sucurile sale în boluri puțin adânci. Se acoperă cu scallions prăjiți, jalapeos și chibrituri de ghimbir.
Se presară coriandru și se servește.