Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar. O porție conține 227 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,07 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de piper, file de bas cu dungi, ulei de șofrănel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bas Cu Dungi Prăjite În Tigaie, Bas întreg cu dungi prăjite cu roșii și ierburi, și Bas Cu Dungi Cu Roșii, Porumb Și Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-un castron, aruncați roșiile cu un vârf mare de sare și lăsați-le deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și sosul de pește și amestecați la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentează peștele cu sare și piper.
Adăugați 4 fileuri în tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este opac până la capăt, aproximativ 1 minut.
Transferați peștele, cu pielea în sus, pe o foaie de copt și păstrați-l cald la cuptor.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie și repetați cu fileurile rămase.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1 linguriță de ulei.
Se adaugă mărarul, coriandrul și busuiocul și se prăjește la foc mare până abia se ofilesc, aproximativ 1 minut. Puneți roșiile pe farfurii și puneți fileurile de pește deasupra.
Garnisiți cu ierburile și serviți imediat.